Пяна за бръснене за жени 100 ml

Нежна пяна за бръснене, специално за дамската кожа. Осигурява гладко и комфортно бръснене, като омекотява косъма и улеснява плъзгането на самобръсначката.

Съставки
Активните съставки Алантоин, Д-Пантенол, Витамин Е, дълбоко овлажняват кожата и редуцират дискомфорта. Добавеният дермален пребиотик Bioecolia запазва естествената епидермална флора и ограничава бактериалната активност.

Продуктът е подходящ и за деликатната кожа на подмишниците и бикини зоната.

Мнения на потребители

По принцип избягвам да се бръсна, освен в най-интимните зони, защото имам чувствителна кожа. Винаги съм свързвала бръсненето с дискомфорт и съм го приемала като неизбежно неудобство. За моя радост, случайно се натъкнах на серията Batist в дрогерията. Купих си пяната за бръснене и лосиона за следбръснене. Досега бях използвала сапун са бръсненето и обикновен лосион за тяло за след това. Тялото ми жадуваше за продукт, с който бръсненето да не е неприятно, а кожата ми след това - раздразнена, сърбяща, а понякога дори болезнена. Разликата с Batist e осезаема. Продуктите от серията правят обезкосмяването далеч по-приятен процес, а кожата ми е мека, гладка и нежна.

Галина В., Пловдив, 26 г.

Аз съм родител на 14-годишно момиче, което е в период, в който се превръща в жена. Отидохме заедно да й вземем продукти за обезкосмяване и така открихме козметиката Batist. Аз самата не бях използвала подобни продукти, просто защото не съм знаела, че такива съществуват. Взехме и за мен и за дъщеря ми пяна за бръснене и крема за забавяне на растежа на космите. Определено полезни и удобни продукти. Радвам се, че в днешно време има толкова полезни продукти за жените. Препоръчвам на всички!

Зорница А., София, 42 г.

Полезно