Как да забавиш растежа на косъмчетата

Средно една жена се бръсне около 7718 пъти през целия си живот. Научи как да намалиш това число

автор: Мария  |   |  преглежадания: 566
Косъмчетата растат с около 0,27 см на ден
Кремът Slow Hair Growth на Batist забавя растежа на космите
“Опознай врага, за да го победиш”, нали така?

 

Колко бързо растат косъмчетата?

Ти и косъмчетата ти сте в постоянен конфликт - те искат да растат, а ти предпочиташ да ги няма. Въпреки че се бръснеш редовно, досадният процес се повтаря твърде често, защото те безотказно израстват отново и отново. Това е така, защото нежеланото окосмяване по тялото ти е в анагенна фаза - период на растеж, подпомаган от протеини дълбоко във фоликула. Малко известен факт е, че какъвто и метод за обезкосмяване да прилагаш, скоростта на растеж на косъмчетата остава една и съща - в зоната на подмишниците и краката тя е около 0,27 мм. на ден.

 

Колко време ми струва?

Време е за малко математика. Една дама се бръсне средно около 7718 пъти през целия си живот. Ако умножим това число по времето, прекарано в бръснене, ще се получи… многоцифрен резултат, с който няма нужда да си разваляме настроението. Сложната задача вече има решение - виж следващия абзац.

 

Спасение?

Има! Кремът за контрол и забавяне растежа на космите на Batist намалява досадното окосмяване в дългосрочен план. Иновативната съставка  Capislow забавя растежа на космите, като потиска делението и образуването на нови космени фоликули. Тя успокоява раздразнената кожа след депилация и бръснене. Кремът съдържа и натурални богатства като масло от ший, маслина и маракуя, които допълнително овлажняват, подхранват и правят кожата ти гладка, мека и нежна.

Научи как да се сдобиеш с крема тук. А ние ти пожелаваме гладко и вълнуващо лято!