Съветът на дерматолога: Oбезкосмяване и враснали косъмчета

По-добре бръснене, отколкото скубане, ако кожата ти е склонна към образуване на враснали косъмчета

автор: Bilka  |   |  преглежадания: 1675
Д-р Анастасия Чокоева, дерматолог
Дамите, които са склонни към образуване на враснали косъмчета, е добре да избягват епилация и кола маската 

Какво трябва да знаеш за врастналите косми - неприятен проблем, с който често се сблъскваме. Какво води до тях, как да се предпазим и защо продукти, съдържащи урея, подпомагат лечението им.

Научете как да избегнете врасналите косъмчетата от д-р Анастасия Чокоева, PhD - дерматолог в дерматологична клиника Derma-Act.

Д-р Анастасия Чокоева завършва медицинското си образование през 2011 г. в Медицински университет - Пловдив. Интересите ѝ са насочени в областта на педиатричната дерматология, дермато-онкология и хирургия и естетичната дерматология. Д-р Чокоева е водещ изследовател във вътреуниверситетски, междукатедрен научен проект във връзка с дисертационния си труд, и съизследовател в международни изследователски групи в Германия, Италия и САЩ. През януари 2018 г. защитава дисертацията си, с което придобива и образователна степен PhD. Притежава сертификати от международни и национални обучения в областта на естетичната дерматология - дермални филъри, ботулинов токсин и работа с лазерни системи. Член е на Българско дерматологично дружество, Български лекарски съюз и International Dermoscopy Society.