Съветът на дерматолога: Как да се бръснем правилно?

Дерматологът д-р Анастасия Чокоева дава полезна и любопитна информация за обезкосмяваето

автор: Bilka  |   |  преглежадания: 16118
Д-р Анастасия Чокоева, дерматолог

Като най-бърз и удобен метод за обезкосмяване, много от дамите предпочитат бръсненето. За да бъде то безопасно и приятно за кожата, е добре да знаете някои малки трикове.

Усилва ли наистина бръсненето космения растеж? Има ли как да забавим растежа на косъмчетата? Какви продукти да използваме преди, по време и след бръсненето? Как да намалим риска от порязвания?

Научете от видеото с д-р Анастасия Чокоева, PhD - дерматолог  в дерматологична клиника Derma-Act.

Д-р Анастасия Чокоева завършва медицинското си образование през 2011 г. в Медицински университет - Пловдив. Интересите ѝ са насочени в областта на педиатричната дерматология, дермато-онкология и хирургия и естетичната дерматология. Д-р Чокоева е водещ изследовател във вътреуниверситетски, междукатедрен научен проект във връзка с дисертационния си труд, и съизследовател в международни изследователски групи в Германия, Италия и САЩ. През януари 2018 г. защитава дисертацията си, с което придобива и образователна степен PhD. Притежава сертификати от международни и национални обучения в областта на естетичната дерматология - дермални филъри, ботулинов токсин и работа с лазерни системи. Член е на Българско дерматологично дружество, Български лекарски съюз и International Dermoscopy Society.