Когато имаш само 5 минути да направиш кожата си гладка

Коя млада дива има време за часове обезкосмяване и разкрасяване?

автор: Мария  |   |  преглежадания: 778
Лятото е тук и носи все повече оферти за интересни събития, партита, срещи
Лятото е тук! Изскачат все повече оферти за интересни събития, партита, срещи... Време е да покажеш повече кожа - всички сладурски роклички, топове и миниполи в гардероба са чакали нетърпеливо месеци наред. Обаче коя млада дива има време за часове обезкосмяване и разкрасяване? Виж как с малко усилия и за нула време да се превърнеш в звездата на вечерта.

“Готова съм след 5 минути”

Колко пъти си обещавала нещо подобно, въпреки че 2 часа по-късно още си по бельо и с мокра коса? Сред хаоса от гримове, дрехи и козметика, има един продукт, който ще ти спести ценно време - Душ гелът за бръснене и измиване Batist. Точно това, от което имаш нужда, когато искаш да си готова бързо! Освен за измиване, той е подходящ и за бръснене, дори ако имаш чувствителна кожа. С него комбинираш няколко стъпки в една и смело можеш да показваш колко е красива и гладка кожата ти след това. Такава тайна си струва да споделиш с приятелките си ;)

“Закъснявам, а кожата ми е почервеняла”

Когато бързаш, се налага да правиш компромиси - бръснеш се на сухо или пропускаш хидратиращия крем. Може и да спестиш малко време, но кожата ти ще се зачерви и ще бъде раздразнена. Използвай душ гела за бръснене - с него ще си сигурна, че кожата ти е защитена, хидратирана и гладка. Благодарение на съставките алантоин, глицерин и екстракт от кактус, душ гелът едновременно почиства, предпазва и овлажнява епидермиса. Забрави за досадното зачервяване и чакането да отмине!

“Нямам какво да облека”

Ако в рекордите на Гинес имаше категория за най-повтаряна фраза, тази без съмнение щеше да спечели. Да си признаем - когато кожата ти е гладка, имаш много повече опции за аутфит. Не винаги имаш време за бръснене, да не говорим за епилация? Мисли стратегически - инвестирай само по няколко минути 2 пъти на ден за дълготраен ефект! Тайната е Кремът за контрол и забавяне растежа на космите. Да, наистина има такова прекрасно творение и тайната му се състои в иновативната формула Capislow, която забавя растежа на космите, като потиска делението и образуването на нови космени фоликули, облекчава раздразненията и успокоява кожата след депилация и бръснене.

Какъвто и да е поводът, най-важният елемент от визията ти е това, което показва - теб самата и красивата ти, гладка кожа. С малко помощ, ще стъпваш уверено, навсякъде, където отиваш. Покори лятото с Batist!